Dünya 'nın Hızı Yavaşlarsa NE OLUR (ÜRPERTİCİ SENARYO) Bölüm 1

Merhaba dostlar kısa bir süredir bilim kurgu hikayesi yazmadığımı fark ettim ve bugün sizlere bir bilim kurgu hikayesi yazacağım bu yazım 2 veya 3 bölümden oluşacaktır.
İKİSİNİ veya ÜÇÜNÜ de Okursanız sevinirim ve bu yazımı bir hikaye tadında yazacağım umarım okuduktan sonra beğenmiş olursunuz söylenen hızlardaki veriler gerçek ve senaryo tahmini olacaktır ama gerçekleşenler doğrudur. Sizleri de çok bekletmeden hikayemize geçelim.

İlk olarak Dünya 'nın kendi etrafındaki dönüş hızı  bilinmeyen sebeplerden dolayı yavaşlamaya başladı ve ilk saatlerde bunu sadece bazı hükümetler biliyorlardı ve şu anda saklanan bir şeydi ancak bir kaç gün içinde bazı zengin insanların kulaklarına bu bilgi gitti ve çoğu uzay aracına zenginler arasında talep arttı çünkü bu sefer Dünya kurtarılamayacak durumdaydı. Bir hafta gibi kısa sürede bütün riskler alınarak Ay ve Mars ' a koloni kurmak amacıyla bir sürü astronot gönderiliyordu. Ancak kısa sürede böyle bir şey yapmak neredeyse imkansızdı ve Dünya ' nın yavaşlamasının 2.haftasında bir şekilde sızdırılmış bilgiler sayesinde haberler ve sosyal medyada Dünya ' nın yavaşladığı dışında başka hiçbir haber yoktu.
Bakalım neler yapıcaz

Tabii ki bazı insanlar bu bilgilere inanmamışlardı bu normaldi ancak hükümetler kısa bir araştırma ve soruşturma sonrası bu bilgilerin doğru olduğu kanaatına varmışlardı ve bu normal bir yavaşlama değildi ve Dünya ' nın hızlı bir şekilde yavaşladığı ilk ay geride kalmıştı. Bazı insanlar bunu yine hükümetlerin sahte haberlerinden bir şey sanmıştı bazı insanlar gizli sığınaklara kaçmaya başlamışlardı ancak bu sefer gizli sığınakların insanları kurtarması neredeyse imkansıza yakındı.
1. Ayın sonunda bazı insanlar sığınaklardaydı ve çoğu sığınakların kapasiteleri neredeyse tamamen dolmuştu.
1.AYIN SONUNDA 
Herkes Uzaya gidebilecek mi
Dünyanın hızı 1 kilometre azalmış bulunmakta bazı sular yer değiştiriyor yağmur yağışlarının ve dünyanın bazı yerlerindeki sıcaklıkların değişmesi şu anda hissedilen bir şey ve hükümetleri sığınak talepleri şu anda zorluyor . Zaten bazı uzay araçları hazır olduğundan bakımları yapıldıktan sonra çoğu astronot uzaya gönderilmiş bulunmakta çoğu astronot Ay ' da koloni yapmaya başlamıştı. Ancak çoğu astronot daha Mars ' a varamamıştı bile daha Mars ' a varmak için 5 aya ihtiyaçları vardı. 
Sığınak

İnsanlar bu değişen süreçte ve böyle bir şey gerçekleşmemesi için dinlerine yalvarıyorlardı.
Bazı bilim insanlarıysa bunu engellemek için çeşitli şeyler deniyorlardı bazı insanlarsa sadece artık ölümlerini bekliyorlardı ve geçen günlerden sonra artık araştırmalara göre Dünya ' nın her geçen gün daha hızlı bir şekilde yavaşladığı ispatlanmıştı ve Dünya'daki yaşam için son çok daha hızlı geliyordu .

İnsanlar kendi sığınaklarını yapmayı deniyorlardı ancak çok şanslılarsa hayatta kalabileceklerdi ve çoğu insan aydaki kolonilere gönderiliyordu ve insanlık çok kısa sürede süper hızlı roketler yapmışlardı 
ve Mars ' a gidiş 6 ay süreden 2 ay süreye indirilmişti.

3.Ayın sonunda çoğu insan işlerini bırakıp yaşamak için ya sığınaklara gitmeyi deniyor daha az zenginler sığınak alıyor çok zenginlerse uzay aracı alıp içinde 10 yıla yetecek yiyecekle uzayda dolaşılıyordu çoğu fakirse ya ölmüş ya da ölümünü bekliyordu ve ekvatordaki sular kutuplara çekilmeye başlamıştı bile ve Dünya ' nın toplamda hızı şu anda 1550 kilometre 
Bakalım insanoğlu bu durumdan kurtarılabilecek mi ?
Devamı en kısa sürede gelecektir . Umarım beğenmişsinizdir.

4 Yorumlar

  1. ay amaniiin korkunç :) olmasın böyle bişiiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1000 yılda 2 saniyecik sadece : ) biz görmeyecez korkma : )

      Sil
  2. Çok güzel!!! Benim ilk kitabım olan 8 Dakika da Güneş'in bir anda yok olmasıyla başlıyor. Bu yazıları gerçekten çok seviyorum. Blogger Gazetesi'nde paylaşacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler ancak ben öyle bir kitap okumadım yani kendim esinlenerek yazdim istersen o ara takip ediyor muydun bilmiyorum ama guneş kaybolursa adli yazimi da okuyabilirsin

      Sil
Daha yeni Daha eski

Recent in Technology